Köszöntelek!

Koller Eszter vagyok, szabadúszó csomagolástervező és grafikus.

Grafikai tervezést főleg logó és arculat témakörben vállalok, de legyen szó különleges csomagolásról vagy hagyományos kötészeti megoldásról, megtervezem és/vagy elkészítem álmaid dobozát.

Állandó termékeim között megtalálod az apró ajándékkal tölthető muffin dobozkákat és a képeslapjaimat, melyeket kedved szerint ki is színezhetsz.
Időszakosan elérhetők a fenyő dobozkák és a hópihék is (különböző méretben és feltételekkel).

Papírhintáim diák kategóriában első díjat nyertek a 2010-es Gyerek-Játék pályázaton, tavaly formatervezési mintaoltalmat kaptak. Több termékem is szerepelt kiállított alkotásként, a Munkáim menüpont alatt megtalálod őket is.


Találkozhattál már velem:


Szakirányú tanulmányaim a soproni egyetemen végeztem. Dolgoztam már grafikusként, voltam virágkötő, tanítottam számítógépes grafikát – két éve döntöttem úgy, hogy saját vállalkozásba kezdek.

Pécsett élek és dolgozom. Van egy fekete törpenyuszim, Pamut. Mondhatom, hogy a múzsám is, hisz mindig a közelemben van, mikor dolgozom, így nem csoda, hogy az egyik képeslapot az ő bájos formái ihlették.

Eddigi legkedvesebb megbízásom a „Fáni” logó, mely egy nagymamáról elnevezett vitorlás oldaláról nézegeti magát a Balaton tükrében.
Kedvenc muffinom az áfonya, mert most épp a türkizt tartom a legszebb színnek.
A képeslapok közül a „Karácsony” megtervezése tartott legtovább, igazi kihívás volt fekete-fehérben papírra álmodni, amit a színes izzókkal feldíszített fenyő láttán érzek.

Honlapom, Facebook oldalam és Instagram képeim folyamatosan frissülnek.
Kellemes nézelődést kívánok, bízom benne, hogy valamilyen formában „találkozunk”!

Küldj üzenetet!